اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سنفــورة مفكـــرة
اولا لكن عضو بأبداء رأيه بالرواية و انا مقولتش حاجة انا كمان ابديت رأىى
ثانيا ماقلته من انتقادات كانت منطقيه! و لم اقل انها ليست منطقية قلت فقط تحسين الاسلوب ..
ملك حلم حلم فجاب شخص يفسره فقاله ان عائلته كلها هتموت و انه هفضل وحده فامر الملك باعداام الرجل !! و جاب مفسر تانى فقاله انه اطول عائلته عمراا فكافئه الملك و اعطاه هدايا مع ان المعنى وااحد !!
المهم .. الاسلوووب !!
ثالثا الرواية مشتركه يعني لازم تصل للمثاليه ده اول بارت -_-!!
رابعا لما شخص ميفهم معنى النقد لينقد نقد الناس لان انا ما اقول اني نقدت مش يعني اني خبيره بالنقد! انا لم اوجه الكلام لك ..ليه خدتيه على نفسك ؟ بالاضافة ان ده اهانة انا لا اقبل بها !! ابطلى كلامى برد مقابل مش باهانات !
وتطلبين مني ان اكون كشيشيكو وانا زيها اذا رايت مايدعو للمدح امدح وافخر بالكاتبه وشوفي ردودي ع بقية الروايات وانتي تفهميني اعيد و اكرر لم اوجه النقد لك خصيصا ! و قلت كشيشيكو كمثاال للناقد البناء و ليس لتصلحوا مثلها تنسخوا اسلوبها و ردودها ! انت حرة .. انا قدمت مثال فقط من رأيي الخاص !بالاضافة انى اعلم بالفعل انك متميزة بالنقد مفتلش حاجة
فالمجاملات لاتنفع بهيك مواقف ثم ان الكاتبه لم تعترض وهي من طلبت النقد وانا نقدت بنقد بناء! مش ضرورى مجاااملة لكن مش نحطمها من اول كلمة سواء ب اااه من الملل او البارت مزعج ! و ده لم يكن بناء ( برأىى الخاص بعيدا عن اميرة ده مش شىء حلو لنقاد بمكانتكم !!)
ونسيت اقول ان اي مساعده انا في الخدمه فاي شئ تحتاجيه الخاص والملف مفتوحان وانصح العضوة الي نقدت بان اذا كنتي ستساعدينها فالبارت القادم يجب ان يكون مثاليا! انا قلت .. " بوقت فراغى " و " مع ان ليس لدى خبرة بهذه الامور " .. اتمنى تفهمينى .. المثالى الوحيد هو الله !! .. + طبعا ده شىء متوقع منك فانت دائما بتساعدى الكل ^^
وان لم يكن فأعذريني هذا يعني كلاكما لاتأخذان بالنصائح وتظنونها تعالي من غيركم انا قلت رأيي و لم اعبر عن اميرة اطلاقا و لم استشيرها عند كتابة هذا اطلاقا !! .. و الاسلوب هو من يحدد و ليس انا.. كما ان ليس كل الكلام لك !
عذرا لصراحتي وتدخلى لا عادى .. و انا اعتذر على تدخلى برضو ^^
في حفظ الله انا و انت ان شاء الله |